така е,видях го. просто исках да ви обясня как и кой определя данъка и че за всяка област това е различно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Данък
Collapse
X
-
-
Пък не плащам и не съм я регистриралЕбати мизерниците като е Алфа и дай да точим парите на собствениците еййй
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеИ там си има тънкости,намери в даначното някой чиновник(или той ща намери)който да ти попълни бланка декларация че си купил колата за 500-600лв. и тогава плащай 2-та%Alfa Romeo 159
Comment
-
Добре какъв акт за ненавременно регистриране като катаджиите не искат бележка за платен данък кой ще те хване освен ако не продаваш колата когато е.... маматаex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Comment
-
На ГТП обикновено искат квитанцията за платен данък. Което не значи винаги...
Но пък ще висиш в общината с неплатен данък. НИКОГА няма да ти се размине плащането, само дето ще се набуташ с лихви после, отделно глобите( И не дай Боже да ти потрябва КАКЪВТО И ДА Е документ или удостоверение от кметство или община - докато не платиш данъка, нищо не можеш да вземеш. За продажбата си знаеш вече...
Last edited by hollyman_R; d.m.y г., 13:17.
Comment
-
я сега да видим правилно ли схванах- купувам си кола от ф/ма, която сега я внася, сиреч това е първа регистрация в б/г и после аз отивам в данъчното да я регистрирам и те ме ожилват някакви % веднага?А какво ще стане ако не отида ?
Comment
-
имаш 2 месеца да отидеш.
ако не отидеш, нищо...
но все някога трябва да идеш и за закъснението (което било административно нарушение) те глобяват от 20 до 200 лева.
аз я взех 20 септември 2008 , отидох в общината февруари 2009, пристигнало ми е писмо че глобата е 20 лева.
и не ходиш в данъчното а в общината. данъчното няма общо тук.145 1.6TS '97
Comment
-
За ГТП на мен поне не ми иска данък...
аз отидох и тоя иска ми де..ама аз се направих на чук и му казах че са ми казали че само малък талон и застраховка трябва... и ония вика аз как да ти вида номера на двигател??? викам ми нзм данъка бележката е в нас от къде да знам че трябва и големия талон е в нас... кфо ще правим??? тоя вика обади се някой да ти го продиктуваи така си направих прегледа пълен айляк
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Comment
-
Колеги данаците са различни в отделните области.В даначното гледат киловатите или конете нз точно но гледат и годината.Тука при мен в Троян моят данък е 270лв за моята алфа 145 2.0 ТС 97година,а за на един приятел бмв-то също 150 коня но 93 г. му искат 180лв,което си е голяма разлика.Според мен няма смисал да се регистрира в даначно само даваш пари на тъпата даржава.следващата ми италиянка няма да я зачислявам никаде.Alfa Romeo 145 2.0TS
Comment
Comment